Siked!
Studio Bloc Masters 2017

Er staat vandaag een kleine world cup gepland in het Duitse Darmstadt. Hoewel vroeger de CWIF als officieuze start voor het boulderseizoen gold, heeft Studio Bloc Masters die rol voor een groot deel overgenomen. Niemand minder dan Jakob Schubert, Janja Garnbret, Miho Nonaka en Aleksei Rubtsov staan vanmiddag in de halve finale. Kijk hieronder naar de livestream en mis niets van het evenement!

Studio Bloc Masters 2018

Net als de CWIF is Studio Bloc Masters een open competitie voor boulderaars van elk kaliber. Over de jaren heen is het toernooi echter uitgegroeid tot een wedstrijd met internationale allure. De finale van vanavond zal dan ook niet onderdoen voor die van een world cup.

Drie Nederlanders stonden op de startlijst, maar geen van hen heeft de volgende ronde gehaald. Ook Julia Meijer, die vorige week in Sheffield nog de halve finale haalde, moest dit keer genoegen nemen met een 49ste plek.

Hier vind je de uitslag van de heren (pdf). En hier klikken voor de uitslag van de dameskwalificatie (ook pdf).

Livestream

Er is dus weer klimmen op TV! Vanaf 11:30u kijk je naar de halve finale. Om 16:00u start de finale.


Coverfoto: Tobias Goldzahn Photography

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.