Siked!
Bergsportdag 2018

Deze zondag kun je in Utrecht al je favoriete outdoor-bestemmingen en -merken checken op de Bergsportdag 2018. Daarnaast kun je de nieuwe selectie van het Nederlands team aanschouwen, lezing en workshops volgen en natuurlijk even hoi komen zeggen bij onze stand. Dat kan je trouwens zomaar een lekkere prijs opleveren!

Lezingen, workshops en een legende

Zoals gebruikelijk kun je deze zondag in de Jaarbeurs Utrecht genieten van lezingen en workshops, de kraampjes van merken en bestemmingen checken. Daarnaast is toptrainer Patrick Matros present voro een lezing en clinic. Deze Duitser traint onder anderen Alex Megos en leidt andere toptalenten op.

 

Meer info? Check de site van de Bergsportdag 2018!

Siked op Bergsportdag 2018: win een mooie prijs!

Wij zijn er zelf natuurlijk ook bij, dit jaar weer met een stand waar je even langs kan komen voor een praatje, een vraag of een compliment uitdelen natuurlijk.

We delen zelf overigens ook uit: van onze partner Rab mogen we drie rugzakjes van Lowe Alpine, drie Rab-beanies en drie keer het prachtige boek over multipitchen van Martin Fickweiler weggeven. Wat je daar voor moet doen? De eerste negen personen die ons de nieuwe slogan van Rab kunnen vertellen mogen een item uitzoeken uit ons prijzenassortiment! Per persoon kun je uiteraard slechts 1 keer deelnemen, en wie het eerst komt wie het eerst maalt en kiest.

      

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.