Siked!

Pak een dikke rode stift en je agenda, blader door tot zondag 5 februari en noteer met koeienletters “KUNST WERCK!” op de betreffende pagina. Boulderhal Kunststof viert die dag haar eerste verjaardag en trakteert met 31 bijzondere boulders. Dat wil kun je echt niet missen!

Kunst Werck

Hier heb je al die tijd naartoe getraind. Denk eens terug aan al die zweetdruppels, vriendschappen en stapavonden die je hebt opgeofferd om ramfit aan de startstreep van dit evenement te staan. Volgende week ben jij misschien wel de boulderkoning of -koningin van Leiden!

Lees ook: Boulderhal Kunststof opent deuren in Leiden

Ter ere van haar eerste verjaardag organiseert Boulderhal Kunststof een nieuwe editie van Kunst Werck. 31 boulders worden in de wand geschroefd en aan jou de taak om zo vloeiend mogelijk door de getructe obstakels van volumes en modules te bewegen. En schrik niet: er wordt op alle niveaus gebouwd, dus ook voor de mindere goden is er meer dan genoeg te klimmen.

Welke man en vrouw zullen hun spierballen het beste laten gelden? En welke helden zullen hun dadendrang met de hoogte plek op het podium verzilveren? Erbij zijn is meemaken!

…and all I got was this lousy T-shirt

Ook als je minder fit blijkt dan gedacht, zijn er genoeg andere prijzen te winnen. Zo maak je kans op traktaties van La Sportiva en Tenaya. Bovendien ontvangen alle deelnemers een KUNST | WERCK shirt. Dat belooft dus een mooi feestje te worden.

WAT open evenement met éénendertig boulders in alle graden
VOOR iedereen van 14 jaar en ouder
WANNEER zondag 5 februari, van 12:00 – 17:00 uur
KOSTEN 15 euro (dat is inclusief shirt), 10 euro voor leden van Kunststof
INSCHRIJVEN niet nodig, maar geef op Facebook wel even aan of je erbij bent.

Ga direct naar het Facebook-event voor meer informatie en meld je aan!


Foto’s: Lepyruvate Outdoor Photography, aangeleverd door Boulderhal Kunststof.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.