Siked!
Michiel Hennevelt - Boulder 2

Ben je een boulderaar? Vul dan de onderstaande enquête in. De NKBV wil haar dienstverlening voor de Nederlandse keienknuffelaars verbeteren en is benieuwd naar jouw klimfrequentie, informatiebehoefte en bekendheid met de sport. Het invullen kost slechts enkele minuten, dus je kunt zo weer terug naar het campusbord. 

Enquête

Boulderen groeit op dit moment harder dan de biceps van Alex Puccio. Er zijn veel nieuwe sporters bijgekomen en de boulderhallen schieten als paddo’s uit de grond. De Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV) probeert deze groep klimmers in kaart te brengen om uit te zoeken wat hun interesses en wensen zijn.

Deze informatie wordt gebruikt om de informatievoorziening, producten en diensten beter op de boulderaar af te stemmen en helpt om deze tak van klimsport verder te ontwikkelen en te ondersteunen.

Vul de enquête hier in.

Tot 17 december kun je de vragenlijst invullen. Ben je leadklimmer? Ook mooi! Maar dan hoef je niet op de link te klikken. Hij is alleen bedoeld voor de kortebaanklimmers.

NKBV - beter de bergen in

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.