Siked!

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bergsportdag 2018

21 januari 2018 @ 09:30 - 17:00

Gratis voor leden
Bergsportdag 2018

Op 21 januari staat de Bergsportdag 2018 weer op de planning. En Siked is erbij! In de Jaarbeurs Utrecht worden lezingen en workshops gegeven, er staan kraampjes van verschillende buitensportmerken en het Nederlands team wordt officieel gepresenteerd.

Programma Bergsportdag 2018

Onder anderen Patrick “Gimme Kraft” Matros, Myra de Rooy en Roeland van Oss geven een lezing. Verder zijn er verschillende workshops, demo’s en activiteiten.

Bekijk het volledige programma

Tickets zijn nu al verkrijgbaar. Voor NKBV-leden is het gratis entree, anders betaal je €5 in de voorverkoop. Aan de deur is het €7 en het is gratis voor kinderen tot 14 jaar.

Patrick Matros

Voor klimmers en boulderaars is Patrick Matros de grote publiekstrekker. De trainer van Alex Megos vertelt om 11.30 in de Polar-zaal over zijn klim- en trainingservaringen. Later op de dag geeft hij ook nog een clinic.

Auteur en klimtrainer Eric Hörst interviewde Patrick Matros en zijn partner-in-crime Dicki Korb twee jaar geleden en sprak hen over het opleiden van toptalenten.

Wij zijn erbij!

Vorig jaar gaven we zelf nog lezingen over klimfotografie en klimmen in de media, maar dit keer staan we weer ouderwets bij onze eigen stand. Dus kom even langs voor een babbel, een welgemeend compliment of zwaai een keer als je voorbij loopt.

Aftermovie

Ben je nog nooit naar de Bergsportdag geweest (foei!) en weet je niet wat je kunt verwachten? Bekijk dan hieronder de aftermovie van de vorige editie.

Gegevens

Datum:
21 januari 2018
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
Gratis voor leden
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://bergsportdag.nkbv.nl/

Organisator

NKBV
Telefoon:
0348-409521
E-mail:
info@nkbv.nl
Website:
http://www.nkbv.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
http://bergsportdag.nkbv.nl/