Siked!

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KUNST | WERCK – Birthday edition

11 februari 2018 @ 12:00 - 17:00

€15

Boulderhal Kunststof in Leiden bestaat 2 jaar, reden voor een mooi feestje! Er worden maar liefst 31 getructe boulders geschroefd, vol volumes en modules. Aan klimmers van elk niveau wordt gedacht, met. boulders in alle moeilijkheidsgraden.

De hallen die het team achter Kunststof opent kunnen steevast op jullie sympathie rekenen: het artikel over de boulderhal in Leiden was een van onze best gelezen artikelen, terwijl ook dit jaar Energiehaven in Utrecht er met deze titel vandoor gaat. Zou er nog meer in het vat zitten?

Meedoen kost 15 euro, of 10 euro als je lid bent van Kunststof of Energiehaven. Dan ga je wel direct gekleed in een nieuw shirt de strijd aan met de boulders, én maak je kans op prijzen. Wat dacht je van kleding en klimschoenen van bijvoorbeeld La Sportiva en Tenaya?

Check de eventpagina van KUNST | WERCK op Facebook en laat weten dat je er bij bent! Ook als je nog twijfelt kun je natuurlijk gewoon vast even aangeven dat je interesse hebt, wie weet kan het team van Kunststof je nog over de streep trekken met een paar mooie teasers. De biertjes zullen in ieder geval koud staan en die lekkere set boulders wacht op jouw grondig gepofte handen!

Gegevens

Datum:
11 februari 2018
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/139985733367023/

Organisator

Boulderhal Kunststof
E-mail:
info@boulderhalkunststof.nl
Website:
http://www.boulderhalkunststof.nl/

Locatie

Boulderhal Kunststof
Rooseveltstraat 49
Leiden, Zuid Holland 2321 BL Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.boulderhalkunststof.nl/