Siked!

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening: Boulderhal Energiehaven

10 december 2017 @ 10:00 - 18:00

Opening boulderhal energiehaven

Op veler verzoek dus nu toch echt een datum: zondag 10 december is de opening! Iedereen is welkom. We zijn deze dag geopend van 10:00 tot 18:00, de entree is gratis. We gaan er een feestje van maken, leuk als jij er ook bij bent!

Lees ook: Een kijkje in Boulderhal Energiehaven

Nog nooit geboulderd? Geeft niks, neem schone sportschoenen mee, liefst met witte zolen (wellicht hebben we voor deze dag namelijk niet voldoende verhuurschoenen). Wij helpen je op weg. Kinderen jonger dan 8 mogen helaas niet boulderen, voor hun is er een gezellige kidshoek. Jeugd tussen de 8 en 12 mag, vanwege de veiligheid, alleen onder directe begeleiding van een volwassene klimmen.

Tijdens de opening zit er 10% korting op alles in de shop.

Van plan te komen? Laat het hier even weten, zodat we enigszins een inschatting kunnen maken wat we kunnen verwachten.

Route & parkeren

Boulderhal Energiehaven ligt in het westen van Utrecht, 100 meter van Station Utrecht Leidsche Rijn, 4 minuten rijden van de A2.

Fiets

Met de fiets komen is natuurlijk het prettigst. Boulderhal Energiehaven is ongeveer 10 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Als je de gele brug over bent moet je links naar beneden en onder de gele brug door. We hebben ruim voldoende fietsenrekken voor de deur.

Auto

De korte afstand tot de A2 zorgt voor een snelle verbinding. Neem vanaf Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Amersfoort en Arnhem afslag 7 van de A2 (Let op! Navigaties zijn niet te vertrouwen door de ontwikkeling van het nieuwe centrum van Leidsche Rijn. Rij een stukje door over de A2 en neem afslag 7. Vanaf daar is het nog 4 minuten). Neem vanaf Amsterdam ook afslag 7.

Parkeren is gratis.

Openbaar vervoer

Check 9292ov.nl hoe je er het snelst kan komen.
Boulderhal Energiehaven ligt op 100 meter afstand van Station Utrecht Leidsche Rijn. De infrastructuur rond Station Leidsche Rijn is alleen nog niet voltooid. Momenteel kun je onder het spoor doorlopen (Google Maps geeft dit aan met een stippellijn), dat kost ongeveer 8 minuten.

Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van Boulderhal Energiehaven.

Gegevens

Datum:
10 december 2017
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1092979697506078/

Locatie

Boulderhal Energiehaven
Elektronweg 10A
Utrecht, Utrecht 3542 AC
+ Google Maps
Website:
http://boulderhalenergiehaven.nl/