Siked!

Get Siked Weekend Video Mix #30

De dertigste Get Siked Weekend Video Mix alweer, je favoriete momentje om de laatste loodjes naar het weekend iets draaglijker te maken. Deze keer passeren onder ander de revue: een inspirerende TED-talk van Tommy Caldwell en een video van oude rot Frank Sanders op de Devil’s Tower. 

Viva la Vie

Een klassiekertje van Jonathan Siegrist en Nina Caprez op de imposante kalkroten van de Verdon (Frankrijk).

Girls Trip: Brazil

Ook weer een video van een paar jaartjes terug. De bleedschone Daila Ojeda en Olivia Hsu nemen je mee naar het zonnige Brazilië en toppen een paar net zo’n mooie lijnen.

What are you up against? – TED-talk Tommy Caldwell

Een inspirerende lezing van klimlegende Tommy Caldwell over zijn ontsnapping uit de handen van een groep ontvoerders, zijn motiverende vader en natuurlijk The Dawn Wall.

Stop the Cull

Deze Britten verruilden grit voor limestone in The Peak District en klommen in Badger’s Cove hun moeilijkste boulders tot nu toe.

Homage: Frank Sanders of Devil’s Tower

Dit is misschien wel de vetste video van deze week. Oude baas Frank Sanders toont zijn favoriete rots in z’n achtertuin: de imposante Devil’s Tower in Wyoming, USA.

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.