Siked!

Get Siked Weekend Video Mix #6

Of je met Pasen nu naar Fontainebleau gaat, het elders over de grens zoekt of thuis in je lokale klimhal grepen gaat trekken, een beetje motivatie is altijd welkom. Tijd voor video!

Live.Climb.Repeat

Wat een heerlijke inspirerende video van Black Diamond. Zalige zwart-wit beelden van epische landschappen en klimmers die een levensstijl omschrijven die wij allemaal van binnen voelen, als een hard brandend vuur.

Canadian Bouldering Nationals

We hebben allemaal de fragmenten met de pure power van Sean McColl en Josh Larson voorbij zien komen – kijk hier de smooth in elkaar gedraaide highlights van de wedstrijd!

Project Fear

Met zo’n titel klik je toch wel op play, deze omschrijving is dus vrijwel overbodig. Voor de sceptici: legende Dave MacLeod (die van de boeken ja!) opent een nieuwe route in de Italiaanse Dolomieten, in bar slecht weer en kampend met blessures die hem deden twijfelen of hij überhaupt nog wel kon blijven klimmen.

Fabi Buhl

Een stylish zwart-wit portret van de jonge Duitser Fabi Buhl.

Mikey Schaefer and FORCE

Tijd voor wat hogere bergen en sneeuw: Mikey Schaefer doet Patagonië – een verzameling van tien jaar succes en lijden.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.