Siked!

Hollandse boys in Rocklands – de aftermovie!

Vandaag staat geheel in het teken van de Rocklands! Eerder kon je al genieten van de sterke Jorg Verhoeven die zijn huwelijksreis in Zuid-Afrika spendeerde. Nu brengen we je de officiële aftermovie van de Hollandse boys. 

Vanuit Utrecht reisde deze zomer een delegatie sterke boys naar Zuid-Afrika om daar 8A’s te verzamelen. Laten we de clue maar gewoon verklappen: mission accomplished. Jeroen Donders, Robin Donders, Nathan de Groen en Max van der Heijden stapten alle vier op het vliegtuig terug naar Nederland met die felbegeerde 8 op hun scorecard. Wil je de heren in hun eigen woorden horen vertellen over hun avonturen dan kun je hun uitgebreide verslagen teruglezen.

Bekijk hier ook het beeld van Jorg Verhoeven in de Rocklands!

Ga er maar eens goed voor zitten, bij het bekijken van deze video waan je jezelf een half uur lang in de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse vlaktes!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.