Siked!
Jorg Verhoeven

Ondertussen in Zwitserland… Tussen het NK-geweld door wordt er ook nog ouderwets aan het touw geklommen. Jorg Verhoeven staat vanavond in de finale van de World Cup Lead in Villars.

Topvorm

Verhoevens uitstekende vorm bleek al uit zijn kwalificatie, waarmee hij zich als derde voor de halve finale kwalificeerde. Deze lijn kon de Nederlander doorzetten en liet opnieuw het gros van de concurrentie achter zich.
Verhoeven verschijnt vanavond als vijfde aan de startstreep en is niet de enige verrassing in de leadfinale. Ook boulderaar-pur-sang Jan Hojer heeft zich voor de ontknoping gekwalificeerd en laat zijn ongekende biceps over het alpenstadje rollen. Enige twijfels over zijn Olympische ambities zijn daarmee ook weggenomen.

Livestream

Het wordt even kiezen vanavond want het NK Boulderen wordt ook live uitgezonden. In Zwitserland gaan in ieder geval om 20:00u de camera’s aan.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.