Siked!

Kijk de finale van Adidas Rockstars live!

In Stuttgart treffen de beste boulderaars elkaar vanavond voor een laatste showdown. Plan je avond vrij en geniet nog één keer van de internationale crème de la crème van de klimwereld!

Klik hier voor de livestream

Hoewel het een door het grote outdoormerk georganiseerd feestje is, doet het deelnemersveld niet onder voor dat van een gemiddelde World Cup. Schrik echter niet als het er tijdens de finale op lijkt alsof er steeds meer klimmers op mysterieuze wijze verdwijnen: deze finale is een afvalrace. Na elke ronde verdwijnt een klimmer, totdat uiteindelijk de twee overgebleven crushers is de superfinale naar boven moeten sprinten. Spektakel gegarandeerd! OnBouldering.com maakte van de kwalificatie al razendsnel deze compilatie:

Ook jij kan live meekijken, vanaf 20:15 is de livestream aan. Om 20:35 betreden vervolgens de gladiatoren de arena en strijden zij tot er slechts twee klimmers bovenop de wand staan. In de finale zul je de volgende dames en heren voorbij zien komen:

Heren

1 – Jongwon Chon
2 – Alexey Rubtsov
3 – Simon Unger
4 – Jernej Kruder
5 – Sean McColl
6 – Rei Sugimoto

Dames

1 – Megan Mascarenas
2 – Akiyo Noguchi
3 – Janja Garnbret
4 – Julija Kruder
5 – Miho Nonaka
6 – Stasa Gejo

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.