Siked!
CWIF 2017 door Bram Berkien

De CWIF – The Climbing Works International Festival – geeft traditioneel het startschot voor de internationale bouldercompetitie. Dit jaar staan er weer een boel vedettes op de startlijst, zoals Jan Hojer, Stasa Gejo en Kokoro Fuji. En ook het Nederlands team is van de partij! Kijk vandaag LIVE naar de halve finale (12:55u) en de finale (19:15u). 

Nederlanders in de halve finale

Op dit moment voeren Stasa Gejo (SRB) en Matthew Cousins (GBR) de ranglijst aan en worden op de voet gevolgd door Michaela Tracy (GBR) en de biceps van Jan Hojer (GER).  Verder staan er maar liefst vier Nederlanders in de halve finale van het Britse bouldertoernooi. Bij de heren is het aan Tim Reuser en Michiel Nieuwenhuijsen om de Hollandse eer te verdedigen. Bij de dames doen Julia Meijer en Tiba Vroom een gooi naar de finale.

Bekijk de resultaten van de kwalificatieronde (pdf)

Livestream CWIF 2018

Mis niks van de CWIF dit jaar en moedig vanaf de sofa “onze jongens en meisjes” aan. Ze kunnen alle steun gebruiken. Hieronder vind je de livestreams van de halve finale (12:55u NL-tijd) en de finale (19:15u NL-tijd).

Livestream halve finale

Livestream finale

CWIF by Rab

De CWIF wordt dit jaar wederom mogelijk gemaakt door Rab. Het Engelse klimmerk werd jaren geleden in Sheffield opgericht en is aan een flinke opmars bezig. Ook bij Siked besteden we veel aandacht aan hun kleding en klimgear. Je krijgt een goed idee van de collectie als je naar onze review-pagina gaat. En hier lees je meer over Rab en zijn historie.

Sponsored by RAB


Coverfoto: Bram Berkien (finale CWIF 2017)

   

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.