Siked!
Don van Laere - NK Boulder

Boulderhal Delfts Bleau host morgen de European Youth Cup boulderen, een internationale wedstrijd voor de jeugd. En jij hoeft er niets van te missen. Kijk morgen (zondag 3 juni om 8:30u) LIVE naar de finale van het evenement. De livestream vind je hieronder.

Nederlandse delegatie

Vandaag staat er natuurlijk een grote Hollandse delegatie op de mat om een plek in de finale te veroveren. Bij de Jongens B staan Ynze Visser, Paul Brand en Iwan Pasveer aan de startstreep van de kwalificatie, bij de meisjes B zijn dat Lisa Klem en Edith Savenije.

Bij de Jongens A worden de Nederlandse tops vandaag mede mogelijk gemaakt door Leto Cavé, Mischa Radt, Jens de Louw en Tycho van der Straaten. En bij de meisjes nemen Mette van Liempd, Pleun Frank en Isabelle van der Heijden de flashes voor hun rekening.

Tot slot verdedigen Don van Laere, Zeno Schaekers en Gidion van Doorn de Hollandse eer bij de Jongens Junioren, terwijl Lynn van der Meer, Ysa Rakestraw, Julia Meijer en Tiba Vroom dat bij de meisjes doen.

Livestream

Hieronder staat de livestream, om 8:30u gaat het aan. Vergeet dus niet om de wekker te zetten! Of kom kijken in Delft.


Coverfoto: Bram Berkien

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.