Siked!
Klimmuur opent nieuwe boulderhal in Haarlem

De Klimmuur opent een nieuwe boulderhal in Haarlem! Dat meldt Klimmuur Haarlem op haar Facebookpagina. De hal vestigt zich in een oude chocoladefabriek aan de Paul Krugerkade 45, een monumentaal pand in de Transvaalbuurt. De opening staat nog voor dit jaar gepland.

Boulderhal Haarlem

Het gerucht van een nieuwe boulderlocatie in de hoofdstad van Noord-Holland hing al langer in de lucht, maar nu is het zeker: binnenkort kan ook daar naar hartenlust geboulderd worden!

Klimmuur Haarlem biedt natuurlijk al een ruim boulderaanbod en organiseert elke twee maanden zelfs een bouldercompetie om ook klanten met hoogtevrees te bedienen. Maar een echte boulderhal was er nog niet.

Dit wordt alweer de tweede ‘echte’ boulderhal van Klimmuur. In april 2017 opende de uitbater ook al Het Lab in Amsterdam.

Opening

De openingsdatum is nog niet bekend en ook de naam moeten we jullie nog schuldig blijven. Houd Siked in de gaten voor het laatste nieuws en volg Klimmuur Haarlem op Facebook om niets van de vorderingen te missen!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.