Siked!
City of Albarracín

Het is code rood op de redactie. Onze verslaggevers draaien ploegendiensten en de stagiaires hebben de opdracht gekregen om elke twee minuten zijn instagram-pagina te refreshen. Michiel Nieuwenhuijsen is namelijk in het Spaanse Albarracín geland en de eerste 8B is al binnen!

Lees ook: Michiel Nieuwenhuijsen houdt huis in Silvretta

Mufasa 8B

Zoals we inmiddels weten neemt Nieuwenhuijsen geen gijzelaars. Op de eerste dag van zijn trip tackelde hij al Mufasa (8B), een relatief lange boulder in het centrum van sector La Fuente.

Mufasa start in klassieker El Chorro (7A+), traverseert naar links over de sloperige rand en eindigt in Simba (7C+). Diezelfde dag topte de Rotterdammer ook Zombie Nation (8A) en noteerde een flash van La Fuente (7C).

Albarracin que guapa! 1st day, 1st down. Mufasa 8b.

Een bericht gedeeld door Michiel Nieuwenhuijsen (@michielnieuw) op

Er zullen ongetwijfeld nog meer harde lijnen vallen. Houd Siked in de gaten voor het laatste sendnieuws, dan doen wij nog een rondje met de koffie om onze redactie extra scherp te houden.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.