Siked!
Radium Boulders - Nieuwe boulderhal in Maastricht

Dit keer is het geen 1 april-grap. Er komt echt een nieuwe boulderhal in Maastricht! De mannen achter Kunststof (Leiden) en Energiehaven (Utrecht) zijn met hun bouwteam zuidwaarts getrokken en hebben een prachtige locatie gevonden in de Limburgse studentenstad. Radium boulders gaat nog dit najaar open.

Boulderhal in Maastricht

Het wordt alweer de derde boulderhal van het originele Kunststof-team. Net als met Energiehaven zijn ze er wederom in geslaagd om een gelikte locatie te vinden. Radium boulders vestigt zich namelijk in het LABgebouw van Het Radium, een groep historische gebouwen in het centrum van de stad.

Naast de boulderhal, zullen er meer creatieve, culturele en ambachtelijke bedrijven gaan huisvesten. De tweede verdieping wordt bijvoorbeeld tot Fashion House Maastricht gedoopt. Meer informatie over Het Radium vind je op deze website.

Radium Boulders

De opening staat voor dit najaar gepland. Wil je echt niets missen van de vorderingen rondom de bouw van de nieuwe hal? Ga dan naar de Facebookpagina van Radium Boulders en klik op dat vrolijke duimpje. Wij zullen de oprichters tegen die tijd ook nog een keer in het zonnetje zetten.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.