Siked!
Boulderhallen in Arnhem

Boulderen zit in een groeispurt en het eind lijkt nog niet in zicht. In 2017 openen twee nieuwe boulderhallen in Arnhem en Den Haag. In de stad achter de duinen gaat De Campus de lokale keienworstelaars bedienen, terwijl Mountain Network een nieuwe locatie in Arnhem start.

Boulderhal de Campus

Aan de Kerketuineweg in Den Haag hebben Frank Loeve en Teun van Dijk een locatie voor hun ondernemersdroom gevonden. De ruimte behelst straks 2800 m2 aan “bouldergeweld” en de verwachte openingsdatum ligt ergens in februari 2017.

De Campus wordt de tweede boulderlocatie in de derde stad van Nederland. Onlangs opende de Klimmuur de deuren van haar nieuwe boulderhal: de Bouldermuur.

Hier is alvast een preview van De Campus:

Boulderen in Arnhem

Na de opening van Grip boulderhal in Nijmegen dit jaar, kon buurstad Arnhem natuurlijk niet achterblijven. Mountain Network zag haar kans en opent een nieuwe grepentempel in de Rijnhal. Interessant detail is dat de klimhalketen het pand deelt met sportzaak Decathlon. Een dergelijke buurman biedt commerciële kansen, al is het bij ons niet bekend of er ook sprake gaat zijn van een samenwerking.

De opening van de eerste boulderhal van Arnhem staat voor de zomer van 2017 gepland.

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.