Siked!

Nikki van Bergen in halve finale World Cup Lead Arco

Vandaag vindt vanaf 12:00 de halve finale van de World Cup Lead in Arco plaats. Nikki van Bergen zal daar de Hollandse eer verdedigen en jij kunt haar verrichtingen live volgen! Check hier de livestream.

Het was krap aan gisteren, maar met haar 26e plaats behoorde Van Bergen nog net tot de atleten die vandaag weer in actie mogen komen. Wij hopen er stiekem natuurlijk op dat zij haar krachten spaarde om vandaag in de halve finale alles te kunnen geven. Van Bergen klimt als laagst geklasseerde als eerste in de halve finale. De vier topfavorieten Jain Kim, Anak Verhoeven, Magdalena Röck en Janja Garnbret sluiten die halve finale af bij de vrouwen. Bij de mannen zien we onder anderen Adam Ondra weer eens een competitie klimmen, zou hij zich optimaal voor willen bereiden op het WK in Parijs?

De halve finale begint om 12:00, terwijl de finales voor de dames en heren om 20:00 en 21:00 op het programma staan. Inschakelen voor de livestreams doe je hieronder!

Livestream halve finale World Cup Lead Arco

 

Livestream finale World Cup Lead Arco

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.