Siked!
Rab Valiance Jacket - Siked

Voor de hardste sends weet je als klimmer dat je koude temperaturen nodig hebt. Dag in dag uit verkleumen in de kou, wind en regen. Dan is het wel zo lekker als je een warme, waterafstotende en winddichte jas hebt.

Als een Slaapzak

De Rab Valiance jacket is zo’n jas. Het is alsof je de zachtste, warmste slaapzak ooit draagt. Koukleumen tussen de pogingen door is daarmee verleden tijd en zekeren in de koude regen wordt bijna een genot.

Op het eerste gezicht lijkt de jas zwaar en massief, maar hij weegt zo’n 600 gram. Zeker niet vederlicht, maar ook absoluut geen zwaargewicht, en je krijgt er een hoop comfort voor terug.

De jas heeft een binnenzak en twee lekker grote buitenzakken. In een van die zakken vind je trouwens ook een handig tasje waar je de hele jas in kunt proppen. Daarnaast heeft de jas een ruime capuchon waar je met gemak een helm onder kunt dragen.

Is de Rab Valiance jacket de heilige graal?

Is deze jas de heilige graal? Je zou het bijna denken, maar kijk wel even goed naar het weerbericht. De jas is zoals gezegd echt warm. Bij een zomerse regenbui kun je dus beter een dunne regenjas aantrekken.

De Rab Valiance jacket is een warme, waterafstotende en winddichte jas waarmee je de strijd met de winter aan kunt gaan!

Bekijk meer RabReviews!


Disclaimer: deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Rab. Tekst en beelden zijn door Siked zelf bedacht en gemaakt, zonder invloed van sponsoren. De advertentiemiddelen die ingezet worden zijn: product placement en weergave van logo’s.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.