Siked!

SOFA #3: Chiel Peters interviewt Gerke Hoekstra

Chiel Peters weet van geen ophouden! Eerder interviewde hij al Bart van Raaij en Jorg Verhoeven op ongeëvenaard diepgaande wijze, nu spreekt hij een van Nederlands meest vooraanstaande big wall avonturiers: Gerke Hoekstra.

Het concept van SOFA zal inmiddels bekend zijn: Chiel Peters nodigt een bekende Nederlandse klimmer uit en laat hem in bijna anderhalf uur uitgebreid zijn verhaal doen. Ditmaal heeft hij dus Gerke Hoekstra weten te strikken.

Beluister hier de gesprekken die Chiel eerder had met Bart van Raaij en Jorg Verhoeven.

Gerke is een rasechte avonturier met een voorliefde voor big walls en expedities. Eerder schreef hij voor Siked ook al een reeks persoonlijke verhalen over zijn avonturen, nu doet hij het voor Chiel dus op grotere schaal! Ga er maar eens lekker voor zitten, dit interview is ideaal om in je weekend even helemaal weg te dromen naar grootse avonturen.

Lees de stukken die Gerke eerder voor Siked schreef: deel een, deel twee en deel drie!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.