Siked!
Magic Wood

Daan Brinkhof, aka Brinkmeister, kennen we vooral van zijn campus-skills, maar ook op de rots staat hij zijn mannetje. In het Zwitserse Magic Wood bewees hij met Octopussy (8A) dat hij ook z’n voeten kan gebruiken. Bekijk hieronder de video van zijn eerste 8A.

Magic Wood 2016

Niet alleen Octopussy viel ten prooi aan de breedgeschouderde Eindhovenaar. Ook klassieker Grit de Luxe (7B)Fight Club (7C, niet in de video) en Supernova (7C) werden genadeloos afgetikt.

Brinkhof was overigens niet de enige die deze zomer strijd leverde op de hellingen van het Averstal. Een ware Hollandse sendstorm raasde over het populaire zomergebied.

Trainen met Brinkmeister en de Koning

Daan kennen we vooral van zijn trainingsvideo waarin hij samen met Julian de Konig de meest creatieve campus moves laat zien. Bekijk hieronder nog een keer hun doldwaze video.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.