Siked!

Ietsje later deze week, maar daarom precies op tijd als voorproefje voor het NK Boulder: de Video of the Week! Met deze week: Ashima en Obe, het first ascent-festijn en klimmende opa’s.

Obe en Ashima

Een beetje een oudje, maar daarom niet minder mooi: Reel Rock heeft de inmiddels zeven jaar oude film over de destijds 9-jarige Ashima vrijgegeven. Geniet van de jonge jaren van deze nog altijd minderjarigeĀ ingelostprodigy, die de grote belofte inmiddels ruimschoots lijkt te hebben.

 
 

The Big Issue

Deze video toont een schitterend trad-avontuur aan de kust bij Pembroke in Groot-Brittaniƫ. Ga je cams en nuts maar vast afstoffen!

 

Niccolo Ceria – Star lines of Fontainebleau

Onze favoriete producer Jonas Winter van Climb to Heaven dropt weer eens een lekkere video: met Niccolo Ceria toog hij naar Fontainebleau om daar een aantal prachtige lijnen af te tikken.

 
 

First Ascent Fest

Beau Stuart opent in Idaho zo snel nieuwe boulders dat de topo elke week opnieuw gedrukt zou kunnen worden – gelukkig is er deze video om dit First Ascent Fest een beetje bij te kunnen houden!

 

Wide Grandadz

Wat krijg je als Back to the Future en de Britse Wideboyz samen een baby-video zouden baren? Deze bizarre video: Wide Grandadz!

 

Sandscapes: Rocklands

Rocklands. Harde boulders. Epische landschappen. Go!

 

Video of the week: The Last Honey Hunter

Wow! We gaan bij Siked altijd hard op films die zorgvuldig aandacht besteden aan licht, compositie en het vangen van mooie momenten, maar dat we ooit een video als deze zouden zien zagen we niet aankomen! National Geographic reist naar Nepal om daar een unieke traditie vast te leggen: het oogsten van honing op een van de meest ontoegankelijke plaatsen.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.