Siked!
Video of the Week

Na jullie positieve reacties vorige week konden we er natuurlijk niet meer onderuit – de Video of the Week krijgt een vervolg! Als we er eentje gemist hebben of je nog steeds heel blij wordt van dit overzicht, laat het ons gerust weten.

First repeat of Metanoia op de Eiger North Face

Wij zijn af en toe ook echt niet vies van omgevingen met iets meer sneeuw. Wat te denken van deze schitterende lijn op de Eiger North Face?

Adam Ondra tikt maar weer een 9b

Je zou het al bijna niet meer als echt nieuws beschouwen, maar de meester aan het werk zien blijft natuurlijk een genot: Adam Ondra pakt de eerste beklimming van Mamichula in Oliana, met de lekkere waardering 9b!

 

 

A Higher Crawling

Trouwe Siked!-lezers hadden deze natuurlijk al voorbij zien komen: de ultieme kid crusher showdown!

Dans la Forêt

Bleausards opgelet – leg je crashpad vast in de auto en check of er nog ergens een huisje vrij is want na het zien van deze video scheur jij naar Frankrijk!

Video of the Week: Choice

Onze persoonlijke favoriet deze week moet toch wel Choice zijn geweest: maar liefst 19 minuten lang boulders rammen in Hueco Tanks met een keur aan fijne muziek – na het zien van deze video is er geen andere optie dan dat je siked bent om te klimmen!

Volg ons op Youtube en Vimeo

Zoek je een eindeloze database aan vette klimvideo’s? En wil jij altijd de eerste zijn die de nieuwste video’s te zien krijgt? Volg Siked dan op Youtube en Vimeo, kies je favoriete playlist of collection, plan je avond vrij en ga er even goed voor zitten.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.