Siked!

De juiste condities voor harde buitenbeklimmingen komen steeds dichterbij, met deze reeks klimvideo’s kom je vast in de goede mood! Met in de hoofdrol deze week: ultieme badass Pamela Shanti Pack.

Joel Zerr doet Riverbed

Simpele sendvideo, maar daarom niet minder lekker: de Amerikaanse Joel Zerr in de Zwitserse testpiece Riverbed (8B). Hadden we al gezegd dat onze eigen Don van Laere deze boulder al lang geklommen heeft?
 

Chris Schulte zoekt verse boulders in Zwitserland

We blijven nog even in Zwitserland: Chris Schulte zoekt in dit prachtige bergland naar verse boulders en opent op ruwe blokken nieuwe prachtige lijnen.

 

24h du Mur

Lekkere lifestyle video uit Frankrijk: deze klimhal organiseert een 24 uur evenement waar klimmers geacht worden in hun meest maffe outfit de hardste routes weg te trekken. Binnenkort ook in Nederland?

 
 

The Classics: C’etait Demain

Genieten met Jacky Godoffe, Jakob Schubert en Anna Stöhr: de Franse legende neemt deze twee Oostenrijkse toppers mee in zijn ultraklassieker, de eerste 8A van het Bos.

 

Vier Frankenjura boulders

Naast korte krachtige routes vol pockets klimmen kun je in de Frankenjura natuurlijk ook prachtig boulderen!

 

Flock Hill – Where Dreams are Made

Wow! Dit is echt best of both worlds. De epische landschappen van Nieuw Zeeland, gecombineerd met prachtige boulders klimmen. Een mooier uitzicht ga je gewoon nergens vinden, punt uit.

 

Video of the Week: Pamela Shanti Pack

Heerlijk, na het zuidelijke country-gitaartje in de eerste seconden van deze video weet je al wat er komen gaat: rauwe actie in een verdord en warm uitgestrekt Amerikaans landschap. Ultieme badass Pamela Shanti Pack laat je in deze heerlijk lange en uitstekend geproduceerde video zien waar het menselijk lichaam toe in staat is als je ergens echt hard voor wil gaan.

Meer lezen over offwidth klimmen? Check ons interview met de Nederlandse baas Kris Schrijvers!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.