Siked!
Video of the Week

Blauwe maandag achter de rug? Misschien fleuren deze video’s je humeur een beetje op. De Video of the Week is terug met meer visuele klimporno dan je ooit van had durven dromen.

Carlo Traversi in Japan

Carlo is in het land van samurai, anime en de rijzende zon. Samen met Sasha DiGiulian krijgt hij billenkoek bij een lokale competitie. Ganbatte kudasai!

Boulder Fantasy in Albarracín

Over Albarracín hebben we de laatste tijd genoeg geschreven en met goede reden. Het Spaanse bouldergebied biedt eindeloos veel problemen op rood zandsteen en de tapas zijn redelijk fantastisch.

De eerste Arabische 8c

Read Macadam opent in Oman de eerste 8c op het Arabische schiereiland: Revelation.

Just climbing met Jimmy Webb

De baard is terug! James ‘Jimmy’ Webb had het laatste jaar last van een hardnekkige vingerblessure, maar desondanks wist hij ook nog wat keien te toppen. Zie hier een verzameling boulders in de tuin van Uncle Sam.

Jason Kehl in Hueco Land

VoDs worden niet veel beter dan dit. De excentrieke Jason Kehl gaat op zoek naar verborgen parels in Hueco Tanks en gebruikt zelfs een trampoline om bij de startgrepen van zijn project te komen. Aanrader!

Pirmin Bertle op Sardinië

Pirmin Bertle ontdekt de prachtige blokken van Sardinië en noteert Brigante Onesto (8B) op zijn scorekaart.
Brothers of Climbing

En dit was wat ons betreft de topper van de week. De Amerikaanse outdoorgigant REI maakte een video over BOC: Brothers of Climbing. Deze inspirerende crew uit Brooklyn probeert klimmen bij de zwarte gemeenschap en andere minderheden in de VS te promoten. En niet zonder succes!

Volg ons op Youtube en Vimeo

Zoek je een eindeloze database aan vette klimvideo’s? En wil jij altijd de eerste zijn die de nieuwste films te zien krijgt? Volg Siked dan op Youtube en Vimeo, kies je favoriete playlist of collection en ga er even goed voor zitten.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.