Siked!

Met wederom een druilerig koud Nederlands weekend voor de deur kun je maar beter even lekker wegdromen. Deze fijne klimvideo’s helpen je daarbij!

 

Just Another Fontainebleau Clip

Jonas Winter van Climbtoheaven levert weer wat we van hem gewend zijn – een heerlijk strakke edit met prachtige beelden uit Fontainebleau.

 
Bananabreadtour Rocklands

Aan de eindeloze stroom Rocklands-video’s leek heel even een eind gekomen, maar de boys van de Bananabreadtour helpen ons uit de brand.

 

Review: Boreal Mutant

Goed, met deze review ga je niet echt wegdromen, maar klimschoenen zijn een essentiƫle tool tijdens elke outdoor trip. Hier check je wat we van de Boreal Mutant vonden, veel meer reviews vind je hier!

 
 

The Bat Cave

Ben Hanna leeft praktisch het hele jaar in deze authentieke Bat Cave in New Mexico, samen met de altijd excentrieke Claire Bukowski gaat hij all-in op een paar ramharde projecten.

 

 

Rocklands family trip

Met je gezinnetje (waaronder piepjonge baby) naar Rocklands? Ja joh, kan toch prima! Deze crew laat het zien.

 

Video of the Week: Toru Nakajima – My Process

Dit is een heerlijk lange video van The North Face Japan over Toru Nakajima over wat hem drijft. Als je geen genoeg kan krijgen van de prachtige Japanse natuur dan is dit een video die je misschien even moet kijken!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.