Siked!

In deze editie van de Video of the Week: Nina Caprez danst door To Bolt Or Not To Be, trad klimmen in Wales, trainen met Edu Marin en de ramharde 9a+ Thor’s Hammer in de beruchte Flatanger grot.

Nina Caprez: To Bolt Or Not To Be

Nina Caprez danst zich een weg door deze 40 meter lange route: 100 bewegingen in een subtiele en complexe choreografie.

 
 

Summer Solstice in Wales: A Trad Climbing Journey

Jacopo Larcher, Barbara Zangerl, Roland Hemetzberger en Lara Neumeier reizen af naar de machtige kustlijn van Wales en nemen daarvoor enkele friends en nuts mee. Plezier gegarandeerd!

 

Sandscapes: Fontainebleau

Keenan Takahashi is voor het eerst in Fontainebleau, hij laat er echter geen gras over groeien. In vijf weken tikt hij de ene na de andere rauwe acht af, het bewijsmateriaal vind je hieronder.

 
 

Climbing Mates – Escalada en Las Melosas

Heerlijke lifestyle video recht uit Zuid-Amerika. Ga maar vast tickets checken, na het zien van deze video moet en zal je escalar en Latino-America!

 

The North Face Cup

Om het commentaar in deze video te kunnen begrijpen moet je Japans op een redelijk hoog niveau liggen, maar de beelden zeggen genoeg: een hal afgeladen vol met ramsterke Japanners die in een lekkere lokale competitie laten zien waarom de medailles in 2020 gewoon in Tokyo blijven!

 

Training Motivation with Edu Marin

Kleine motivatieboost nodig om weer ramhard te trainingshoek in te duiken in plaats van circuitjes te boulderen of weer alleen een paar lekkere routes te klimmen? Check Edu Marin losgaan in deze video en je snapt weer wat er voor nodig is om sterker te worden!

 

Video of the Week: Thor’s Hammer 9a+

Piotrek Schab klom afgelopen zomer de bikkelharde 9a+ Thor’s Hammer. Dit was doodleuk al zijn 14e route van 9a of harder. Check zijn heldendaad in de beruchte Flatanger grot in Noorwegen in deze fijne video!

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.