Siked!

Deze Video of the Week zit wel bomvol harde sends en sterke klimmers (m/v). We noemen ze a la Matthijs van Nieuwkerk in DWDD maar even op: Daniel Woods, Paul Robinson, Shauna Coxsey, Chris Sharma, Tommy Caldwell, Melissa Le Nevé, Petra Klingler, dit is de Video of the Weekkkkk.

 

Daniel Woods en Paul Robinson in Joe’s Valley

Een ramsterke crew reist af naar het gebied Joe’s Valley in Utah: Daniel Woods en Paul Robinson treffen daar ijskoude omstandigheden aan. Dat staat natuurlijk garant voor uitstekende condities, het resultaat laat zich raden en zie je in deze video.

 

 
 

La Sportiva Legends Only 2017

De La Sportiva Legends competitie in Stockholm was weer ouderwets rauw dit jaar. Shauna Coxsey, Melissa Le Nevé, Fanny Gibert, Stata Gejo, Petra Klingler en Katja Kadic behoren tot de absolute wereldtop, een clash tussen deze dames is dan ook een garantie voor vuurwerk!

 

 

Tonfa 8B in Frankenjura

Dit in een grot gelegen dak in de Frankenjura is ronduit sprookjesachtig: sneeuw, mos en de grond vol blaadjes maken het beeld compleet.

 

 
 

Boulderen op Gran Canaria

Gran Canaria: bestemming voor oerhollandse familievakanties, senioren-retraites en…sterke boulderaars? Ja hoor, je ziet het in deze video!

 

 

Chris Sharma in Everything is Karate

Chris Sharma, Tommy Caldwell en een wreed moeilijke route. Wat kan er nog mis gaan?

 

Voyager Sit

Dan Turner had de beste week van zijn leven als klimmer. Met een send van de ultra-klassieker Voyager Sit in Peak District kunnen we daar wel enig begrip voor opbrengen. Alleen al de bizarre vreugde-uitbarsting bij het toppen van deze boulder maakt hem het kijken waard.

 

 

Video of the Week: The Bigger the Better?

Highballers opgelet: deze video bevat een heerlijk menu van boulders waarbij de crashpads op de grond slechts ter decoratie dienen.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.