Siked!

Zeven maal prijs: zeven fijne klimvideo’s om de week siked te beginnen. Met als video of the week een dikke sendspree en verder Alex Megos, Ryohei Kameyama en de nieuwe Finse ster Anna Liina Laitinen.

 

Five Ten Stealth Slaska Liga Boulderowa

Een vlotte aftermovie van een vlotte lokale competitie: lekker snackje voor tussendoor!

 

Alex Megos in Perfecto Mundo

Rauwe sendvideo van de Duitser Alex Megos in de 9b+ Perfecto Mundo. Alex had gelukkig braaf zijn gele shirt aangetrokken. hier heeft hij er vermoedelijk zo’n 20 van in zijn kledingkast hangen.

 

Ryohei Kameyama in Fontainebleau

Hij kwam, hij zag en hij sendde. Deze jonge Japanner klimt doodleuk 8B+ in één uur en drie pogingen. Onwerkelijk.

 

The Bloc Buster Project

Tijd voor een trailertje! Het Britse merk Moon brengt een verse film uit met de geweldige David Fitzgerald, met deze trailer kun je vast siked worden.

 

Lattice Training – Boulder Mileage

De heren van Lattice Training zijn weer terug! Ditmaal leggen ze uit hoe je met boulderen zowel kracht als uithoudingsvermogen kunt trainen. Training starts now!

 

Welkom bij Black Diamond: Anna Liina Laitinen

Dat Nalle Hukkataival niet de enige ramsterke klimmer uit het koude Finland is bewijst deze video: Anna Liina Laitinen wordt net als Hukkataival opgenomen in het Black Diamond-team, nadat zij pas op haar 17e startte met klimmen.

 

Video of the week: Keenan Takashashi

Onverwachte lekkere video: drie weken leverden Keenan Takashashi liefst 17 keiharde boulders op. Deze video documenteert zijn sendspree, waarna de laatste zes minuten tonen hoeveel moeite er gaat zitten in een echte harde send.

 

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.