Siked!
Steve McClure in the Video of the Week

Door het Paasweekend heeft de Video of the Week een Frans tintje gekregen. Maar liefst vijf van de zeven video’s spelen zich af in het boulderparadijs van Fontainebleau. Toch heeft de topper van de week – de video die met recht de titel Video of the Week verdient – niets te maken met boulderen en is afkomstig van levende legende Steve McClure!

Treasure Island

James Pearson en Caroline Ciavaldini bezoeken de granieten klippen van Kinkasan. Het Japanse eiland blijkt een verborgen parel met veel klim- en boulderpotentie.

Dans la Foret

En daar is David Mason weer! De Britse boulderaar levert wederom een stijlvolle video af over zijn avonturen in het Franse boulderbos.

Hollandse heren in Fontainebleau

En niet alleen Mason was gedurende maart in Bleau te vinden. Ook Jesse van der Werf en Bob Giesberts reisden naar het zuiden voor een pittig potje keien worstelen. Onder andere Manolo (7C), Saï (7C+) en Symétrie (7C) moesten zich gewonnen geven.

Lees ook:Jesse van der Werf versiert eerste 8B met Mooiste Meisie

A few from Font

Op de eerste dag van het Paasweekend waren we niet te beroerd om nog even de beta voor Welcome to TijuanaIceberg (raccourci assis) en Noir Désir te delen.
Fine Grain Dudes

En nog meer boulders! Tussen het eieren zoeken was er ongetwijfeld een momentje om deze lange lijst van problemen te bewonderen.

Un Jour a Bleau avec Caroline Sinno

Bleau is niet alleen voor lange mannen, zo bewijst Caroline Sinno keer op keer. In deze video zien we de Française in haar favoriete klimgebied.

Vijf keer 8b+ voor Steve McClure

En de Video of the Week-bokaal gaat dit keer naar Steve McClure. We zien de Engelsman proberen om vijf 8b-plussen in slechts vijf dagen te klimmen! Hier bekijk je de eerste aflevering van de serie.

Volg ons op Youtube en Vimeo

Waren dit nog steeds niet genoeg vette klimvideo’s voor jou? En wil jij altijd de eerste zijn die de nieuwste films te zien krijgt? Volg Siked dan op Youtube en Vimeo, kies je favoriete playlist of collection en ga er even goed voor zitten!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.