Siked!

De video of the week staat weer bol van spierballen en harde lijnen. Ga op avontuur met Dave Graham, Jonas Winter, Alex Honnold en de vrouw van de eeuwige comebacks Alex Puccio!

 

Perspective: Dave Graham

Petzl levert weer een uitstekende video af! Ervaren klimmer Dave Graham brengt de winter door in oost-Spanje, en wat hij daar doet zul je nooit geloven…

 

How to send your projects

Voor deze tweede video hoefden we zelf geen clickbait-tekst te bedenken, dat stond namelijk al in de titel van de video. Stiekem is dit echter best een leerzame video voor wie wat tips wil over hoe je het projecten van een boulder aan kunt pakken.

 

Just another Fontainebleau clip (met een 8C)

Awwww yes, eindelijk weer een Jonas Winter video! Met een ramharde 8C er in vinden wij deze video ook wel het niveau van de gemiddelde zoveelste Bleau-video ontstijgen hoor, Jonas.

 

Alex Honnold goes urban

Dit moet je zien om het te geloven. Alex Honnold: van Yosemite naar…San Francisco?

 

Fontainebleau’s verborgen pareltjes

Ergens is deze titel sinds het plaatsen van de video natuurlijk niet meer waar, maar daar kijken we voor het gemak maar even overheen. Ga met Niky Ceria op avontuur in Fontainebleau, op zoek naar verborgen pareltjes!

 

Yorkshire bouldering

Boulderen in…Yorkshire? Ja joh, waarom niet.

 

Video of the Week: Alex Puccio harkt New Base Line (8B+)

Alex Puccio is weer volledig back in business na haar zoveelste blessure. Is er iets dat deze dame kan stoppen? Wij vermoeden van niet. In Magic Wood harkt ze een aantal keiharde lijnen en daarmee verdient zij de grootste titel Video of the Week!

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.