Siked!

Bijna weekend – tijd om vette klimvideo’s te kijken! Deze week gaan we op pad met Manu Cornu en Paul Robinson en ploffen Ned Feehally en Alex Megos neer op de bank van Gimme Kraft.

Coulisses met Manu Cornu

Deze opfriscursus voor je Frans is leuk ingestoken: we volgen klimmer Manu Cornu bij trainingen en een wedstrijd!

 

 
Hueco Rock Rodeo

De vetste, de grootste en de rauwste outdoor boulder comp van Amerika. Welkom in Hueco Tanks, dit is de Hueco Rock Rodeo!

 

Jonathan Siegrist: how to redpoint

EpicTV brengt je Climbing Daily, met vandaag: redpointen met icoon Jonathan Siegrist.

 

 
 

DAV ijs en mixed

IJskonijnen opgelet! Deze vette video van de Duitse DAV wil je niet missen. Heerlijke sferische beelden uit oorden veel kouder en ijziger dan hier. Slijp je bijltje maar!

 

Patxi Usobiaga – PACHAMAMA

Veel heerlijker dan dit worden route-namen niet. In deze video keert Patxi Usobiaga terug naar de route die hij acht jaar geleden – op de piek van zijn klimcarrière – niet kon pakken. Lukt het hem tijdens zijn comeback wel?

 

Een dag met Paul Robinson

Lifelong pro Paul Robinson neemt je een dag mee in zijn leven als klimmer in Colorado. Wat er toen gebeurde zul je nooit geloven. Grapje. Maar wel een fijne video hoor.

 

 

Video of the week: Beastmakers

De cumulatieve bicep-omvang in deze video is belachelijk. Britse crusher under the radar Ned Feehally en Duitse posterboy Alex Megos worden door Hannes Kuch geïnterviewd. Onderwerpen zijn onder anderen:

  • Waarom verliet Ned zijn kelder?
  • Waarom moet je trainen met een partner? Het antwoord zie je al in de preview van de video hieronder.

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.