Siked!

Aan de warmte komt geen einde, aan de stroom vette klimvideo’s gelukkig ook niet! Met deze week uiteraard een Rocklands-video, Flashtest bij Mountain Network en de zoektocht naar de kerstboom-waterval.

New Blocs in Rocklands

Het trucje kennen we onderhand, maar vervelen doet het nooit: rauwe blokken in Rocklands. Go!

 

Ripped Felix klimt een 8A

Felix ziet er niet uit als de stereotype anabolen-boy uit de sportschool, maar zodra hij zijn shirt uittrekt weet je dat het menens is! Hij klimt trouwens ook 8A.

 

Mountain Network Flashtest

We droppen doodleuk een video van eigen bodem: in het futuristische Rijnboulder vond de local comp Flashtest plaats, Kraft Media was er bij en draaide deze video.

 

A Rocklands Montage

Red Bull-boy Paul Robinson was uiteraard ook in Zuid-Afrika, hoe productief zijn trip was zie je in deze video.

 

Searching for Christmas Tree

Deze film had eigenlijk ook gewoon de titel video of the week verdiend, maar we zijn toch gezwicht voor de Britse rots. We smeken je echter hier ook even op play te klikken. Dit is een ontzettend mooie film over een universitair docent die de sleur wil doorbreken en in de binnenlanden van China op zoek gaat naar een mythische bevroren waterval waarvan niemand precies weet waar hij ligt.

 

Spray of Light (8C)

Twee ramharde boulders in Rocklands als tussendoortje, pakaan!

 

Video of the week: where’s my skin gone?

Deze film duurt een dikke drie kwartier, en je gaat hem van begin tot eind willen kijken. Een overheerlijke montage van alleen maar vette boulder op Gritstone, met goeie pompende beats. Ideaal om 100% psyched naar de hal te gaan voor een rauwe trainingssessie!

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.