Siked!

Zeven dikke klimvideo’s, met deze week Fontainebleau, de hardste route van Engeland, Siurana en stamhoofd Jimmy Webb.

 

Slow Details: Meiringen 2018

Klimmen is als een choreografie. Wij kunnen dan ook geen genoeg krijgen van video’s die dat in slow-motion maximaal tot hun recht laten komen!

 
 

Perspective: Jon Cardwell

Jon Cardwell overwintert in Catalonië tussen de ramharde routes. Gelukkig had hij wat tijd om ons wat perspectief te bieden.

 
 

Feeling the Flow of Fontainebleau

Weekendje Bleau in de planning staan? Doe jezelf een plezier en kijk deze video snel nog even. Meer dan een half uur genieten op de blokken van dit magische bos.

 

Jimmy Webb pakt FA van Yayali

Jimmy Webb, wat is het toch een baas he. En hij is ook nog eens siked, horen we in deze video. De afgelopen tijd is de woeste baarddrager op zoek geweest naar prachtige nieuwe lijnen in de USA. Deze Yayali mag er zeker zijn!

 

Hueco Rock Rodeo 2018

Hueco Rock Rodeo: elk jaar weer goed voor bloed, zweet, tranen en een fijne aftermovie.

 

Siurana

Anderhalve maand klim lifestyle in 3 minuten: dit is Siurana

 

Video of the week: Steve McClure pakt Rainman (9b) – de hardste route van Engeland

Wow. De jongste is hij zeker niet meer, maar daar heeft Steve McClure geen boodschap aan. Hij klimt doodleuk Rain (9b), de hardste route van de UK. Ene Adam Ondra had het verre van makkelijk met deze bikkelharde lijn. McClure moest ook diep gaan, hoe dat er aan toe ging zie je in deze video!

 

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.