Siked!

Last van een klein dipje in je motivatie? Met deze zeven inspirerende klimvideo’s ben jij zo weer hard aan het trainen en projecten aan het aftikken!

 

Trainen met Sasha DiGiulian

Simpele maar lekkere feelgood-video met Amerikaanse Spaanse Sasha DiGiulian en haar Spaanse ‘familie’.

 
 

Trainen met Edu Marin

Nog meer trainen! Sasha’s maatje Edu Marin zet wat vuige beats voor je op en laat zien wat hij in zijn garage uitspookt.

 

Winter is coming

Weer zo’n klassieke Bleau-video waar we maar geen genoeg van krijgen: een handvol harde boulders, niets meer en niets minder.

 
 

The Dawn Wall – trailer

Dit is lekker hoor: get siked voor de film van dit decennium, The Dawn Wall.

 

Winter in de Frankenjura

Tien minuten ramharde boulders in de Frankenjura. Niks mis mee.

 

Lattice Training

Lattice training helpt je om zelf jouw krachten en zwaktes te analyseren en een complete klimmer te worden. Must-see als je hard gaat op trainen. Met deze week: hoe gebruik je een trainingsbord?

Check ook de eerdere video’s van Lattice Training!

 

Video of the week: Slaydies

Mallorca maakt kennis met drie Amerikaanse slaydies (ladies who slay): Margo Hayes, Paige Claassen en Emily Harrington. Of die term echt een blijvertje is weten we niet, het concept van deze video is dat echter wel. Drie dames die hun status in de klimwereld dubbel en dwars verdiend hebben nemen zich voor om dit Spaanse eiland pas weer te verlaten als ze elke mooie route geslacht hebben!

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.