Siked!
the real thing climbing movie banner

Zeven lekkere klimvideo’s om siked de week in te gaan! Met deze week veel Fontainebleau, onder anderen over natuurbehoud en met de ultra classic The Real Thing, van helden Ben Moon en Jerry Moffatt.

 

So iLL Showdown

De So iLL Showdown is een lekkere competitie die van kust tot kust reist in de VS. Klimmers kunnen dikke cash winnen, de actie liegt er daarom niet om. Check deze lekkere aftermovie!

 

 




 

Black Diamond op voorlichting in Fontainebleau

Klimmerk Black Diamond strijdt al een paar jaar voor verantwoordelijke omgang met klimgebieden door de toenemende stroom klimmers. Onlangs streek het merk én een handvol gesponsorde klimmers weer neer in Fontainebleau. Dat leverde uiteraard een aantal fijne video’s op. Fred Nicole vertelt over wat Fontainebleau zo mooi maakt, Nalle Hukkataival legt uit hoe je de natuur het beste kunt beschermen en een vertegenwoordiger vertelt over het Black Diamond-initatief Chasin’ the Rubbish. Check de video’s en draag ook je eigen steentje bij (pun intended).

 




 

 

 

Lattice Training: evening out grip strength

De heren van Lattice Training zijn weer terug! Ditmaal leggen ze uit hoe je je gripkracht optimaliseert. Twee minuten kijken en je bent weer een stuk wijzer voor je training!

Meer zien van deze collaboratie van Rab en Lattice training? Hier staan nog een paar leerzame video’s voor je klaar!

 

Orion 8b+

Eind januari, 20 graden en windstil: deze video moet wel plaatsvinden in Spanje. De send wordt begeleid door heerlijk pompende beats, dat maakt deze video dan ook heerlijk om siked te worden.

 

Video of the week: The Real Thing

Deze moet je gezien hebben: cult classic klimfilm The Real Thing. Met legendes Ben Moon en Jerry Moffatt, die in Peak District en Fontainebleau boulders rammen. Verder veel 90s house, schrale scheurbakken en diepte-interviews met de heren.

Meer van dit? Check ons lijstje old school klimvideo’s!

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.