Siked!
Cedar Wright, James Pearson en Yuji Hirayama op de Faroe-eilanden

De Faeröer (ook wel de Faroe-eilanden genoemd) is een archipelago tussen Noorwegen en IJsland en bestaat uit een totaal van 18 rotsachtige eilanden. Het vulkanisch gesteente biedt talloze klimmogelijkheden en de steile kustlijn herbergt misschien wel de hoogste klippen van Europa. Voor Cedar Wright, James Pearson en Yuji Hirayama genoeg reden om eens op onderzoek uit te gaan!

The land of maybe

De klimtrip resulteerde in deze prachtige klimvideo van 15 minuten, vol van schapendrama, idyllische vergezichten en het ongeremde enthousiasme van Cedar Wright. En er wordt zelfs nog wat geklommen. Kijk zelf maar.

Video of the Day: elke dag

Dagelijks selecteren wij de beste klimvideo’s voor jullie. Rechts op onze homepage vind je elke dag een nieuwe Video of the Day om je klimmotivatie hoog te houden. Eens per week verzamelen we alle VoDs in een super handig overzicht; de Video of the Week en kun je ze nog eens terugkijken.

Op ons youtube- en vimeo-kanaal selecteren we zelfs nog meer fantastisch klimvideo’s. Dus als je na het zien van de VoD en de VoW nog steeds niet genoeg hebt, kun je daar terecht.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Paul Kaufman

Hoofdredacteur en mede-oprichter van Siked! Deze taaltechneut eet gewoonlijk keien als ontbijt, maar gooit eigenlijk net zo lief een touwtje uit. Naast klimmen en boulderen doet Paul vooral aan klimmen en boulderen.