Siked!

Stefano Ghisolfi in Jungle Boogie, Adam Ondra in Robin Ud, Ashima Shiraishi crusht het WK voor jeugd en een enkeltje Rocklands – je ziet het allemaal in de heerlijke video of the week!

 

De broertjes Firnenburg

Je moet er je latente kennis van de Duitse taal even voor activeren, maar dan schotelt deze video je ook een fijn verhaal over broederliefde voor. David en Ruben – samen op weg naar harde sends en podiumplaatsen.
 

Stefano Ghisolfi in Jungle Boogie (9a+)

Jungle Boogie is een heerlijk rauwe 9a+-route in Ceüse, waar slechts twee professionele crushers zich een weg doorheen wisten te banen. Adam Ondra en Sachi Amma, niet de minsten, bereikten de ketting. Stefano Ghisolfi vond het tijd zijn naam toe te voegen aan dit illustere rijtje, en dat leverde deze video op.

 

WK jeugd: dames A

OnBouldering trakteert ons op een fijne compilatie van de actie tijdens het WK voor jeugd in Innsbruck. Met vooral heel veel Ashima Shiraishi – voor de gelegenheid gehuld in een mooie Mondriaan broek.
 

Adam Ondra in Robin Ud

In heel Slowakije was nog geen 9b-route te vinden. Ondra vond dat een schande en ging hard aan de slag met een oud project van Maros Skvarka.

 

Boulderen aan zee

Nee, dit is geen reïncarnatie van het lekker laid-back event BAZ, maar een heerlijk analoog aandoende klimvideo uit Cornwall!

 

Video of the week: Massholes take Rocklands

We schreven het vorige week al: de stroom vette video’s uit Rocklands lijkt onuitputtelijk. Ook deze week staat weer een lekkere lange video klaar – overheerlijk gemonteerd met fijne soundtrack én een uitstekende portie droge humor.

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.