Siked!

Zeven vette video’s incoming! Met multipitchen in Jordanië, Valhalle in de iconische grot van Getu en een hoofdrol voor badass Pamela Shanti Pack.

 

Big walls in Jordanië

Ik ga naar het Midden-Oosten en neem mee…mijn setjes? Ja joh, kijk deze epische big wall midden in Jordanië!

 

Routes rammen in schitterend Rusland

De coverfoto zegt genoeg: afgetrainde hunks die in een prachtige omgeving en in prachtig licht schitterende routes rammen. Klik maar op play.

 

Philippe Ribiere + vrienden

De Franse Philippe Ribiere maakte zelf deze lekkere en lange film: samen met zijn homies for life Jimmy Webb, Dave Graham en Chris Sharma maakt hij wereldwijd crags onveilig.

 

Valhalla

380 meter lang genieten: dat is Valhalla, een schier oneindig lange 3D-route door het dak van de iconische poort in Getu. Je kent hem nog wel van de Petzl Rocktrip. Onwerkelijk dit.

 

9b op 1800 meter hoogte

Wat een esthetische wand dit – hij doet haast denken aan de Spaanse klimgebieden. We zijn echter toch echt in de Alpen – om 9b te crushen op 1800 meter hoogte.

 

Nils Favre in Joe’s Valley

Heel-veel-sends. Meer dan deze 3 woorden zijn eigenlijk niet nodig om deze video te omschrijven. Klimmen zoals klimmen bedoeld is.

 

Video of the Week: Pamela Shanti Pack en Devin Fin

Overheerlijke video vol spleetklimmen, shag roken en vloeken. Wat wil je nog meer?

 

Over de auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Bram Berkien

Mede-oprichter van Siked! Verzorgt fotografie en een artikel hier en daar. Daarnaast ook zelfstandig werkzaam als active lifestyle fotograaf. Na een begin als boulderaar kan hij nu ook de lokroep van het sportklimmen niet weerstaan.